Mulighed for ren dansk EHF Cup-kvartfinale

Det står klart efter afslutningen på gruppespillet i EHF Cup, hvor Team Tvis sluttede af med at besejre polske Wisla Plock 27-26 og vinde sin pulje.

Herefter er Team Tvis blevet seedet i pot 1 sammen med de tre tyske gruppevindere, Rhein-Neckar Löwen, Frisch auf Göppingen og Magdeburg.

I pot 2 finder man slovenske Maribor Branik og KIF Kolding København, der blev de to bedste toere, der gik videre, mens franske Nantes som vært for Final4-stævnet springer direkte i semifinalen, og spanske Naturhouse La Rioja helt bliver siet fra som dårligste to'er i de fire puljer.

Ifølge EHFs spegede regler for turneringen, bliver de to hold i pot 2 ved lodtrækning placeret i hver sin kvartfinale mod et af de fire hold i pot 1. Og da der ikke er beskyttelse mod at møde et hold fra samme nation, men derimod er beskyttelse mod at møde et hold, man har været i pulje med, kan KIF enten trække Team Tvis, Magdeburg eller Frisch auf Göppingen.

De to tilbageværende hold i pot 1 skal møde hinanden i den sidste af de tre kvartfinaler, og det betyder for Team Tvis, at de enten skal op mod KIF, eller mod en af de tre tyske puljevindere (da Tvis var i pulje med Maribor Branik).

Lodtrækningen finder sted tirsdag middag i Wien, og kvartfinalerne i EHF Cup spilles 20.-21 april og 27.-28. april, mens finalestævnet i Frankrig afvikles med semifinaler og finale 18.-19. maj.

 

 

 

 

 

Dagens Gossip