Mulighed for ren dansk EHF Cup-kvartfinale

Det står klart efter afslutningen på gruppespillet i EHF Cup, hvor Team Tvis sluttede af med at besejre polske Wisla Plock 27-26 og vinde sin pulje.

Herefter er Team Tvis blevet seedet i pot 1 sammen med de tre tyske gruppevindere, Rhein-Neckar Löwen, Frisch auf Göppingen og Magdeburg.

I pot 2 finder man slovenske Maribor Branik og KIF Kolding København, der blev de to bedste toere, der gik videre, mens franske Nantes som vært for Final4-stævnet springer direkte i semifinalen, og spanske Naturhouse La Rioja helt bliver siet fra som dårligste to'er i de fire puljer.

Ifølge EHFs spegede regler for turneringen, bliver de to hold i pot 2 ved lodtrækning placeret i hver sin kvartfinale mod et af de fire hold i pot 1. Og da der ikke er beskyttelse mod at møde et hold fra samme nation, men derimod er beskyttelse mod at møde et hold, man har været i pulje med, kan KIF enten trække Team Tvis, Magdeburg eller Frisch auf Göppingen.

De to tilbageværende hold i pot 1 skal møde hinanden i den sidste af de tre kvartfinaler, og det betyder for Team Tvis, at de enten skal op mod KIF, eller mod en af de tre tyske puljevindere (da Tvis var i pulje med Maribor Branik).

Lodtrækningen finder sted tirsdag middag i Wien, og kvartfinalerne i EHF Cup spilles 20.-21 april og 27.-28. april, mens finalestævnet i Frankrig afvikles med semifinaler og finale 18.-19. maj.

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip