Munkebo flyver sommeren sydpå

På årets sidste sommerdag stiger Lejerbos nye luftballon til vejrs som prikken over i’et ved Munkebos sommerfest. I år har kvarteret udvidet arrangementet, så lørdagen er åben for alle koldingensere, mens søndagen primært er for beboerne.

- Vi krydser fingre for godt vejr og opfordrer folk til at komme forbi og få nogle hyggelige timer i Munkebo. Og så glæder jeg mig til at se folks ansigt, når de kommer op i luftballonen og ser det hele fra oven, fortæller formand René Chr. Pedersen og understreger, at man er velkommen, selvom man ikke har vundet billetter til luftballonen.

Billetterne til luftballonen har folk vundet i løbet af sommeren, og på lørdag får godt 100 mennesker en tur i luftballonen. Ved 20-tiden flyver hovedvinderen af sted fra Munkebo i luftballonen og får sig en spændende tur i den retning vinden blæser.

René Chr. Pedersen håber, at folk i byen vil benytte lejligheden til at komme forbi Munkebo.

- Udover luftballonen er der mad fra hele verden, fodboldturnering og underholdning for de små, så hele familien er velkommen, siger han.

Luftballonen er sammen med resten af sommerfesten afrundingen af Munkebos kampagne ”kort fortalt – nemt til alt”. Beboerne har ved flere lejligheder reklameret for bydelen og fortalt, hvorfor de er glade for at bo der.

Program - fælleshuset på Cypresvej

11-15.30: Fodboldturnering på streetbanen

11-14: Luftballonen flyver i Munkebo

14-15: Danseopvisning

15-18: Luftballonen flyver i Munkebo

20.00: Luftballonen flyver fra Munkebo

Søndag er det beboernes tur til at prøve luftballonen og se deres kvarter fra luften.

OPDATERING 31. august:

Arrangørerne oplyser lørdag morgen, at luftballonen er aflyst. Munkebo holder stadig sommerfest, men det blæser op i løbet af formiddagen og weekenden over, så det er ikke forsvarligt at sende luftballonen til vejrs.

Dagens Gossip