Murray spiller sig sikkert videre i US Open

Skrevet af admin

06/09/2015

Dagens topnyheder

Andy Murray viste ingen svaghedstegn, da han natten til søndag dansk tid spillede sig videre til fjerde runde af årets sidste grand slam-turnering i tennis, US Open.

Den tredjeseedede skotte skulle kun bruge tre sæt på at slå verdensranglistens nummer 30, Thomaz Bellucci fra Brasilien. Cifrene lød 6-3, 6-2 og 7-5.

Murray fik ellers ikke en optimal start på kampen, da han kom ned med et break, men herefter servede og spillede Murray solidt, og han trak sig sejrrigt ud af de fleste dueller mod den venstrehåndede brasilianer på banen i New York.

Det er første gang i Murrays foreløbige US Open-kampe, at han vinder i tre sæt, og efter kampen giver han udtryk for, at han er glad for ikke at skulle ud i en maratonkamp, som den han spillede i anden runde.

- Det er meget vigtigt for mig, for sidste kamp var hård både fysisk og mentalt. At få sejren i dag i tre sæt under meget køligere temperaturmæssige forhold var vigtigt, siger han i et tv-interview på banen umiddelbart efter opgøret.

Andy Murray skal i fjerde runde møde tometermanden Kevin Anderson. Den servestærke sydafrikaner vandt ligeledes sin kamp i tredje runde i tre sæt.

Dette års French Open-vinder, Stanislas Wawrinka, har også spillet sig videre til fjerde runde efter sejr i tre sæt over Ruben Bemelmans fra Belgien.

Wawrinkas næste modstander er Donald Young fra USA.

/ritzau/