Museum indsamler effekter fra lærer-lockouten

Museet vil gerne dokumentere den omfattende lærerlockout i foråret og opfordrer nu alle, der ligger inde med effekter fra de mange demonstrationer til at indlevere dem.

»Vi håber, at mange vil bruge lejligheden til at finde alle de materialer frem, som blev produceret tilbage i april. Eller komme ind forbi med skoleskemaer, oversigter over pasningsordninger eller lignende, der kan vise, hvordan konflikten fik betydning for hverdagen som elev eller forældre,« lyder opfordringen på Arbejdermuseets hjemmeside.

27. juni fra klokken 15 til 17 slår Arbejdermuseet dørene op for at tage imod lockout-effekter. Ved samme lejlighed får museet overrakt »verdens største lockout-perleplade«, som en gruppe lærere lavede, mens de var lockoutet.

Da Danmarks Lærerforening og KL ikke kunne blive enige om en ny overenskomst, hvor især arbejdstidsreglerne var et stridende punkt, valgte KL i marts at varsle en lockout af lærerne. Den trådte i kraft i starten af april og varede i fire uger, inden et flertal i Folketinget mente, at det var nok og greb ind.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip