Musik, film og underholdning i Nicolai på Kulturnatten

Der er mange døre, der åbner sig i Nicolai på Kulturnatten. Programmet spænder vidt; fra musik, film og underholdning for de mindste, til musikindslag, der nærmest er forbudt for børn.

Alle husene er åbne, og der er oplevelser af enhver art, hvad enten man vil besøge operatørrummet i Nicolai Biograf, stifte nærmere bekendtskab med Kolding Stadsarkiv eller bare nyde musikken i gården.

Kulturnatten skydes officielt i gang klokken 16 af borgmester Jørn Pedersen, efterfulgt af en langskægget herre, der tager børnene med ind i en fantastisk verden af ord.

Efter koncerten skriver Hr. Skæg autografer.

Men allerede fra morgenstunden er der gang i Nicolai. Nicolai for børn slår dørene op til Børnehavernes Kulturfest og klokken 10 er der koncert i gården for de mindste med stomp- og performancegruppen HeartBeat og her får alle lov til at spille med.

Der er fri entré til Nicolai for børn hele dagen. Også biografen slår dørende op og viser non-stop film for børn fra 5 år fra 11 til 16.

Musikprogrammet, der løber over hele eftermiddagen og aftenen lægger ud i det afdæmpede hjørne med singer/songwriter- musik og aftenen sluttes af med lidt af et brag klokken 22.30, når Simon Jul går på scenen med sit band og spiller numre fra sin nye CD.

Nicolai bugner af kunst og design på Kulturnatten. Fra Designskolens The Tube, hvor unge designere i samarbejdende med førende virksomheder giver deres bud på fremtidens design, til 26 lokale kunstnere, der udstiller Richard Mortensen-parafraser i Nicolai Scene. Og i dagens anledning er selv garderobeskabene i Nicolai Scene omdannet til udstillingsrum.

I Nicolai Kunst og Design kan man opleve modedesign på højt niveau, når Justian Kunz udstiller kreationer, der har været præsenteret på den røde løber i Cannes, og ovenpå, i House of Design holder kunstnerne Mogens Leander og Cornelia Tæ begge åbent hus i deres ateliers.

Et af dagens mere særprægede indslag er det såkaldte ”Speaker’s Das” - en mildest talt alternativ udgave af ’Speaker’s Corner’. Her kan man sidde for åben dør og give sin mening til kende til alle, der gider lytte.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip