Musikalske megastjerner fortsætter fejden

Kløerne er fremme i en såkaldt 'catfight' mellem nogle af verdens største sangerinder.

Det hele startede med, at Nicki Minaj tirsdag harcelerede over ikke at få sin musikvideo til nummeret "Anaconda" nomineret til årets video ved MTV's Video Music Awards.

- Hvis din video hylder kvinder med meget tynde kroppe, bliver du nomineret for årets video, skrev den 32-årige rapper på Twitter og fortsatte:

- Hvis jeg var en anden "form" for kunstner, ville "Anaconda" også være blevet nomineret for bedste koreografi og bedste video, tilføjede Minaj, der kommer fra den caribiske øgruppe Trinidad og Tobago.

Det sure tweet faldt Taylor Swift for brystet, og den blonde supersangerinde tog Nicki Minajs brok meget personligt. Derfor svarede Swift tilbage på Twitter.

- Jeg har kun elsket og støttet dig. Det ligner ikke dig at sætte kvinder op mod hinanden, var reaktionen fra den 25-årige "Bad Blood"-sangerinde.

Efterfølgende var Minaj hurtigt ude og sige, at tweetet ikke var rettet mod Swift, men mod den angivelige favorisering af bestemte kropstyper og artister, men alligevel fortsatte fejden på internettet:

- Du læser ikke mine tweets. Jeg skrev ikke et ord om dig. Jeg elsker dig lige så meget, svarede Minaj, men tilføjede:

- Jeg er stadig forvirret over, hvorfor du skriver til mig, når jeg har gjort det helt klart. Til dette svarede Swift:

- Hvis jeg vinder, så kom op med mig. Du er velkommen på enhver scene, jeg nogensinde står på.

Midt i det hele valgte Katy Perry onsdag så at blande sig i debatten med et frontalangreb på Taylor Swift.

- Jeg finder det ironisk at bruge argumentet om ikke at sætte kvinder op mod hinanden, når man selv meget diskret gør det samme, lød det fra "Roar"-sangerinden.

Det er dog ikke alle der tager de hårde ord på Twitter alt for seriøst. Bruno Mars valgte nemlig også at blande sig i debatten, men med dyb sarkasme.

- Jeg vil være med i denne Twitter-fejde. Ed Sheeran, f*** dig, skrev Mars der er nomineret til bedste video for "Uptown Funk" til Ed Sheeran, der også er nomineret i video-kategorien.

MTV Video Music Awards afholdes den 30. august med sangerinden Miley Cyrus som vært.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip