Musiker lægger kriminel fortid bag sig

Foruden at have udgivet et utal af albums, produceret flere hitsingler og være gift med realitystjernen Kim Kardashian West, kan den amerikanske musiker Kanye West nu tilføje endnu en bedrift til sit CV.

Kunstneren bag albummet "The Life of Pablo" kan nemlig bryste sig af at have en ren straffeattest.

Ifølge det amerikanske medie TMZ har en dommer netop givet Kanye Wests lov til at stryge sin kriminelle forhistorie fra straffeattesten.

Rapperen fik sin straffeattest plettet til, da han i 2013 kom i karambolage med en paparazzifotograf foran en lufthavn i den amerikanske by Los Angeles.

Selv om Kanye West undgik at blive sagsøgt af fotografen, fik hændelsen flere konsekvenser for musikeren. Kanye West blev blandt andet dømt til at aftjene mere end 250 timers samfundstjeneste og deltage i kurser, der fremadrettet skulle hjælpe ham med at kontrollere sin vrede.

Efter at have udført sin samfundstjeneste og holdt sig inde for lovens rammer kan Kanye West efter tre år se frem til at få en ren straffeattest.

Derudover kan han udelukkende fokusere på sin musik og familie, der for blot tre måneder bød et nyt medlem velkommen, nemlig sønnen Saint West.

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip