Musikeren Topgunn anklaget for at have slået ung kvinde

Den 25-årige musiker Oliver Gammelgaard Nielsen, der går under navnet Topgunn, er tiltalt for vold. Det skriver Ekstra Bladet, der har fået aktindsigt i anklageskriftet mod musikeren.

Mere præcist er Oliver Gammelgaard Nielsen ifølge avisen anklaget for at have slået en dengang 18-årig kvinde i ansigtet med en knytnæve og trukket hende i håret. Det skete angiveligt en tidlig morgen i Aarhus tilbage i februar.

Den 25-årige musiker er tiltalt efter straffelovens paragraf 244. Her er strafferammen bøde eller op til tre års fængsel. Sagen mod musikeren kommer ifølge Ekstra Bladet til at køre i Retten i Aarhus.

- Jeg har ingen kommentarer på nuværende tidspunkt, sagde Lea Apollo, der er Topgunns manager, til Ekstra Bladet onsdag.

Ekstra Bladet har været kendt med hændelsen siden begyndelsen af februar, men har først valgt at skrive om det, efter at der er blevet rejst tiltale.

Oliver Gammelgaard Nielsen, der er rapper og producer, er fra Nørrebro i København. Han har også været med i en komedieserie på TV 2 Zulu, der hed "Topgunn" og handlede om rapperen selv og hans tre venner.

Torsdag aften spiller Oliver Gammelgaard Nielsen på Bøgescenen på årets Smukfest i Skanderborg.

/ritzau/

Dagens Gossip