Musikkens stjerner hjælper Oklahomas tornadoofre

Stjernerne fra den amerikanske musikscene står nærmest i kø med gode idéer, der skal hjælpe deres tornadoramte landsmænd fra Oklahoma.
Linkin Park giver således en enkelt fan chancen for at komme i studiet med gruppen og countrysangeren Blake Shelton er ved at arrangere en TV-transmitteret støttekoncert.

Indtægterne fra begge initiativer går ubeskåret til hjælparbejdet efter mandagens tornado i Oklahoma City-forstaden Moore.
Naturkatastrofen kostede 24 mennesker livet og kvæstede over 300, ligesom næsten 35.000 indbyggere står uden tag over hovedet.

Linkin Park holder lotteri med studieoplevelsen som præmie. Studiet ligger i Los Angeles, så der medfølger to flybilletter tur/retur og overnatning for to på et af byens luksushoteller.

Gruppen tager 10 dollars per lodseddel og folk kan købe ligeså mange, de har lyst til.

Blake Sheltons koncert ventes at få deltagelse af Usher, Shakira og Maroon 5-forsangeren Adam Levine. Dem er countrystjernen nemlig coach med på den amerikanske udgave af »The Voice«.

»Jeg kan indløse nogle rigtig store tjenester«, bemærker Shelton, som selv er fra Oklahoma og har hus i staten sammen med sin kone Miranda Lambert.

Kristin Chenoweth vil også give en hjælpende hånd. Sanger og skuespillerinden sælger såkaldte »Giv en hjælpende pote«-T-shirts over internettet til fordel for tornadoramte kæledyr. Prisen er 25 dollars og bluserne fås både til mennesker, hunde og katte.

Motivet er omridset af staten Oklahoma og Chenoweth håber at afsætte
1.000 T-shirts. Indtægterne skal gå til dyrlægeregninger.

Komikeren David Spade hjælper på den nemmeste og hurtigste måde. Han har sendt amerikansk Røde Kors en chek på 200.000 dollars, knap 1,2 millioner kroner, og opfordrer på Twitter sine fans til at skænke, hvad de kan undvære..

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip