Musiklegende: Realitystjerner burde myrdes

Kongerne af Rømø, Svendborg og Marielyst eller stjernerne fra Paradise Hotel, skal ikke regne med varme hilsner, hvis de en dag render ind i sangeren Elton John.

Han har nemlig ikke meget til overs for realitystjerner. Det fortæller han til BBC Radio.

- Med reality-tv får man alle de her frygtelige "mareridtsmennesker", som stræber efter at være succesfulde, men i virkeligheden har man mest lyst til, at de bliver likvideret, siger den aldrende musiker til radiostationen. Det skriver Female First.

Den 66-årige sanger har for kort tid siden udsendt sit 31. studiealbum, "The Diving Board", som netop handler om farerne ved at ofre alt for berømmelse.

- De vil have berømmelse uanset konsekvenserne, og de vil gøre hvad som helst for at opnå det, siger Elton John om pladens hovedpersoner.

Ifølge sangeren er den skandaleramte skuespillerinde Lindsay Lohan et glimrende eksempel på én, som har været et offer sin egen succes.

- Hun er blevet et offer for succes, og stadig vil hun have det - uanset prisen, siger han om skuespillerinden, som blandt andet har kæmpet med alkohol- og narkomisbrug og som af flere omgange har været i afvænning.

Elton John er lige nu på verdensturné med sin nye plade.

Newspaq

Dagens Gossip