Musiklegendes tv-serie tages af skærmen

Skrevet af admin

23/06/2016

Mest læste i dag

Da HBO tidligere i år viste de første afsnit af deres nyeste seriesatsning "Vinyl", var anmelderne langt fra enige i, hvor mange stjerner tv-serien egentlig fortjente.

Nu lader det dog til, at de kritiske seere fik ret.

Ifølge musikmagasinet Rolling Stone har HBO nemlig meldt ud, at der ikke kommer en ny sæson af "Vinyl".

- Efter nøje overvejelse har vi besluttet ikke at producere en sæson to af "Vinyl". Det har ikke været en let beslutning, og vi har enorm respekt for det kreative hold, som står bag serien, og de medvirkende i serien for deres hårde arbejde og passion for projektet, siger HBO i en udtalelse ifølge The Rolling Stones.

Serien, som stiller skarpt på rockmiljøet i New York i 1970'erne, er langt fra kun kendt for sine flotte kulisser og soundtrack, men også for de producenter der står bag.

På listen over producenter kan man nemlig finde både Rolling Stones-stjernen Mick Jagger og den anerkendte filminstruktør Martin Scorsese.

Serien bød dog ikke kun på kendisser bag kameraet.

På skærmen kan man se blandt andre Olivia Wilde, der tidligere har medvirket i tv-serien "House M.D.", og Mick Jaggers søn James Jagger. Derudover spiller den danske skuespillerinde Birgitte Hjort Sørensen også med i tv-serien i rollen som Andy Warhols muse Ingrid.

/ritzau/FOKUS