Musikstjerner markerede 11. september

Sangeren havde selskab af staten New Yorks guvernør Andrew Cuomo og Paul Teutul Jr. fra realityserien »American Copper«.

Angrebet, der kostede 2.996 mennesker livet, satte dybe spor i amerikanernes selvforståelse. De opdeler ofte verdenshistorien i før og efter den 11. september - og det betød meget for Joel at deltage.i markeringen af 12-årsdagen.

»Jeg blev inviteret til at køre med i motorcykelparaden og det er en stor ære«, sagde den 64-årige pianomand til avisen New York Daily News i går og fortsatte: »Jeg var ved Ground Zero nogle få dage efter 11.
september 2001 og det var det værste, jeg har set i hele mit liv.
Derfor er det også meget bevægende at være med i dag«.

Terroristerne fra al-Qaeda slog også til mod det amerikanske forsvarsministerium uden for Washington DC. Et rutefly blev styrtet ind i Pentagon, mens passagerne tvang en fjerde kapret maskine, der sandsynligvis havde kurs mod Det Hvide Hus, til styrt på en mark ved Shanksville i Pennsylvania.

Der var mindeceremonier alle tre steder og mange kendisser benyttede lejligheden til at udtrykke deres følelser på internettet.

Lady Gaga, Miley Cyrus og Jonas Brothers er blandt de musikstjerner, som ytrede sig.
»Det er 12 år siden i dag, men vi glemmer det aldrig. Jeg husker stadig røgen, der lå over byen, og jeg beder for de familier, som mistede deres kære«, skriver Gaga, som voksede op i New York City.

Jonas Brothers opfordrer deres landsmænd til at huske tragedien og Nathan Followill fra Kings of Leon minder om »de menneskeliv, der blev taget alt for tidligt den 11. september« og tilføjer: »Det er en trist dag, men vi er blevet stærkere af den«.

Berømtheder som Duran Duran, Sheryl Crow, Bobby Brown, Nelly Furtado, Josh Groban og Missy Elliott ytrede sig ligeledes på Twitter, Facebook og lignende sociale medier.

Dagens Gossip