Musikstjerner på scenen for ofrene i Boston

Både hård rock, blød pop og country bliver repræsenteret, når en række af den amerikanske musikscenes stjerner går på scenen for at hjælpe ofrene for terrorbomberne under Boston Marathon. Aerosmith og New Kids on the Block er blandt de medvirkende ved en støttekoncert i Boston den 30. maj.

De to bands, som har deres rødder i Boston, får selskab af blandt andre James Taylor, Extreme, Carole King, J. Geils Band og - meget passende - Boston.

Også countrystjernen Jason Aldean, rockbandet Godsmack og countryrockeren Jimmy Buffett kommer på plakaten til musikbraget, der finder sted i multiarenaen TD Garden, hvor der er plads til 20.000 publikummer.

Alle stiller op gratis både på og bag scenen, og der samles penge ind på to måder - dels via billetsalget, dels via de ekstrabidrag, initiativtagerne opfordrer koncertgængerne til at skænke.

Begivenheden er døbt »Boston Strong: An Evening of Support and Celebration« og overskuddet går til One Fund Boston, der blev etableret efter bombeangrebet den 15. april. Organisationen fordeler pengene til de mange hundrede, som blev berørt.

Billetsalget åbner i dag og alle 20.000 pladser ventes revet væk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip