Mustikstjerner sagsøgt for plagiat af megahit

Til trods for sin unge alder har den canadiske musiker Justin Bieber allerede været hovedpersonen i et utal af skandaler, der blandt andet har resulteret i retssager og en advarsel fra myndighederne i det sydamerikanske land Argentina om ikke at vende tilbage.

Nu er den 22-årige stjerne endnu engang i mediernes søgelys. Justin Bieber er nemlig sammen produceren Skrillex og resten af holdet bag hitsangen "Sorry" blevet sagsøgt for at have kopieret dele af nummeret.

Ifølge nyhedsbureauet Reuters blev søgsmålet gjort offentligt torsdag, og heri blev det samtidig afsløret, at det er den amerikanske indiemusiker Casey Dienel, som har valgt at lægge sag an mod "Love Yourself"-sangeren og hans produktionshold.

Sagen, der er blevet indberettet til retten i den amerikanske by Nashville, centrerer sig ifølge mediet TMZ om, at Casey Dienel mener, at Justin Bieber har kopieret hendes vokale riff fra nummeret "Ring The Bell" fra 2014.

På nuværende tidspunkt har hverken Justin Bieber, Skrillex eller musikproducenten Universal valgt at kommentere sagen.

Justin Bieber er dog langt fra den eneste kunstner, som har oplevet at blive sagsøgt for at have plagieret dele af et musiknummer. Senest var det den amerikanske rapper Kanye West, der var i rampelyset, da han blev beskyldt for at have kopieret elementer fra et ungarsk band i sin sang "New Slaves" fra 2013.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip