Myndigheder advarer skolebørn: Gå direkte hjem - der er vanvittige klovne løs

Gå direkte hjem fra skole.

Sådan lyder opfordringen fra britisk politi, efter en række anmeldelser tidligere på ugen. Flere bekymrede borgere har anmeldt episoder, hvor skolebørn er blevet antastet af skræmmende personer iført klovnekostumer. Det skriver Mirror.

Politiet vil også tage ud på skoler i området i landsdelen Kent, hvor rædselsslagne skolebørn har fået jaget en skræk i livet. Også skolerne advarer.

- Kære forældre. Vi er blevet gjort opmærksomme på, at nogle af vores elever er blevet opsøgt i området ved flere lejligheder af to personer, der bærer sort tøj og hvide klovnemasker. Vi har anmeldt det til politiet, som vi aktivt samarbejder med. Eleverne kommunikerer allerede med hinanden på sociale medier, så I er måske klar over det. Skulle I have nogle bekymringer, så kontakt venligst politiet direkte. Vi anbefaler eleverne at gå direkte hjem efter skole i dag og ikke hænge ud andre steder, skriver skolelederen Elaine Buchanan til de bekymrede forældre.

Moderen til en 16-årig kalder spøgen for syg.

- Min datter har en fobi for klovne og går bogstaveligt talt i panik, så vi har talt om det, og hun går en del af vejen hjem sammen med en anden, som forstår hendes fobi, siger Pam Mills.

Det er langt fra første gang, at folk i klovnekostumer skræmmer livet af folk.

Herhjemme i Danmark var der så sent som den 14. oktober en kvinde i Nordjylland, der stødte på en grinende klovn, som bankede et jernrør mod sin hånd.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip