Myndighederne gik på bordel i København: Se her hvordan det gik

Københavns Kommune. Foto: Netnyhederne.dk

En stribe bordeller i København har haft besøg af myndighederne i form af SKAT, politiet og Københavns Kommune.

Kontrolaktionen fandt sted i sidste uge, hvor i alt 12 bordeller blev besøgt, og hvor formålet var at afsløre sort økonomi og social snyd.

De 12 bordeller var udvalgt efter en søgning på internettet, hvor bordellerne tilbyder deres ydelser. Flere steder blev der ikke åbnet, men et sted kunne de høre, at der var aktivitet bag døren. Derfor tilkaldte politiet en låsesmed.

- Pigerne på bordellerne var bestemt ikke glade for at se os. De havde dog forklaringer parat: De var på besøg hos en veninde eller de skulle bare have sat hår eller ordnet negle, siger specialkonsulent Yu-Man Kam fra SKAT København.

På de otte bordeller, der havde besøgstid var der i alt 19 piger på arbejde. De fleste var af dansk oprindelse og resten fra Østeuropa. Ni af pigerne var på overførselsindkomst.

- Der bliver desværre snydt med de offentlige ydelser, og pigerne kommer til at høre fra kommuner og andre myndigheder. Vi blev dog positivt overraskede over, at der faktisk var fem af pigerne, der var registreret med virksomhed og som medregner indtægten fra deres ydelser på bordellet, siger Yu-Man Kam.

Alle pigerne vil nu få gennemgået deres selvangivelser, så de bliver beskattet af de rigtige beløb for deres bordelydelser og intim massage.

Også udlejerne af ejendommene vil blive set efter i sømmene.

- Aktionen afslørede, hvordan og hvor meget, pigerne betaler for lejen af lokalerne. Nogle steder betalte kunderne entré, og andre steder betalte pigerne pr. vagt, lyder det fra Yu-Man Kam.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip