Myrdede kvinde i wellness-salon: Får 12 års fængsel

Skrevet af admin

15/02/2016

Dagens topnyheder

En dommer ved Retten i Viborg fandt ingen formildende omstændigheder, da han mandag idømte den 38-årige Claus Madsen fra Hvam 12 års fængsel for et brutalt knivdrab på en thailandsk kvinde 18. maj sidste år.

Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Drabet fandt sted i den wellness-salon, hvor den 43-årige Ubon Mikkelsen arbejdede på Kirkebyvej i den lille jyske by. Tilsyneladende var der ingen nærmere relation mellem drabsmand og offer.

Politiet blev først på aftenen 18. maj 2015 kaldt ud til salonen efter en anmeldelse om husspektakler. Da betjentene nåede frem, fandt de liget af kvinden. Til stede i salonen var også Claus Madsen, der lige som sit offer var smurt ind i blod.

Derfor troede politiet i første omgang, at han var hårdt såret. Men snart stod det klart for betjentene, at de efter alt at dømme stod med drabsmanden.

Dagen efter blev han under et grundlovsforhør varetægtsfængslet, sigtet for drabet.

I retten forklarede Claus Madsens advokat dengang, at hans klient ikke kunne huske, hvad der var sket, men at det nok var ham, der havde myrdet den thailandske kvinde.

Oprindelig var der sat to dage af til drabssagen, men da den tiltalte ved retsmødets begyndelse mandag tilstod sin ugerning, kunne sagen afgøres på en enkelt dag og uden medvirken af de syv indkaldte vidner.

Claus Madsen indrømmede ifølge Viborg Stifts Folkeblad under retsmødet mandag, at han stak Ubon Mikkelsen mindst ti gange med en kniv, da hun havde front mod ham, og at han stak hende mindst lige så mange gange bagfra, da hun hårdt såret sank i knæ.

I det oprindelige anklageskrift var han tiltalt for at have stukket og snittet kvinden med kniv i alt 58 gange.

Ud over fængselsstraffen blev han dømt til at betale i alt 431.000 kroner i erstatning til den myrdede kvindes tre børn.

/ritzau/