Mysteriet om den nydelige pengetyv er opklaret

I over en uge har Fyns Politi ledt efter en moden dame, som stjal 15.000 kroner fra en hæveautomat ved en bank i Middelfart. Men i dag lykkedes det at finde frem til den langfingrede kvinde, oplyser Fyns Politi til Dagens.dk.

- Vi har fået navn på hende. Nogle lokale genkendte hende, efter vi i går offentliggjorde overvågningsbilleder af hende fra hæveautomaten, siger politibetjent Henrik Veje fra lokalpolitiet i Middelfart til Dagens.dk.

Nu skal politiet have fat i kvinden, som den 17. januar i år gik forbi Nordeas hæveautomat i Algade i Middelfart og lod sig friste af et stort bundt pengesedler, som stak ud af automaten.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Et kort øjeblik forinden havde ejeren af de 15.000 kroner forladt automaten for at få hjælp inde i banken, fordi personen troede, der var noget i vejen med maskinen. Men hævningen var ikke stoppet - tvært imod - 15.000 kroner kom pludselig frem, da en velklædt ældre kvinde gik forbi. Hun valgte at tage pengene i lommen, hvilket bankens overvågningskamera fangede.

- Det er ulovlig omgang med hittegods, og det er på højde med tyveri. Det er som sådan alvorligt nok, strafferammen er halvandet års fængsel, siger Henrik Veje fra lokalpolitiet i Middelfart til Dagens.dk og tilføjer:

- Man har pligt til at aflevere pengene til banken eller politiet i sådan et tilfælde.

Henrik Veje vurderer, at kvinden højest sandsynlig slipper med en bøde.

SE BILLEDERNE FRA OVERVÅGNINGSKAMERAET:

Dagens Gossip