Mysteriet om den nydelige pengetyv er opklaret

I over en uge har Fyns Politi ledt efter en moden dame, som stjal 15.000 kroner fra en hæveautomat ved en bank i Middelfart. Men i dag lykkedes det at finde frem til den langfingrede kvinde, oplyser Fyns Politi til Dagens.dk.

- Vi har fået navn på hende. Nogle lokale genkendte hende, efter vi i går offentliggjorde overvågningsbilleder af hende fra hæveautomaten, siger politibetjent Henrik Veje fra lokalpolitiet i Middelfart til Dagens.dk.

Nu skal politiet have fat i kvinden, som den 17. januar i år gik forbi Nordeas hæveautomat i Algade i Middelfart og lod sig friste af et stort bundt pengesedler, som stak ud af automaten.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Et kort øjeblik forinden havde ejeren af de 15.000 kroner forladt automaten for at få hjælp inde i banken, fordi personen troede, der var noget i vejen med maskinen. Men hævningen var ikke stoppet - tvært imod - 15.000 kroner kom pludselig frem, da en velklædt ældre kvinde gik forbi. Hun valgte at tage pengene i lommen, hvilket bankens overvågningskamera fangede.

- Det er ulovlig omgang med hittegods, og det er på højde med tyveri. Det er som sådan alvorligt nok, strafferammen er halvandet års fængsel, siger Henrik Veje fra lokalpolitiet i Middelfart til Dagens.dk og tilføjer:

- Man har pligt til at aflevere pengene til banken eller politiet i sådan et tilfælde.

Henrik Veje vurderer, at kvinden højest sandsynlig slipper med en bøde.

SE BILLEDERNE FRA OVERVÅGNINGSKAMERAET:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip