Mystik om tre passagerfly, der har været efterladt i lufthavn i over et år

Den internationale lufthavn i Malaysias hovedstad, Kuala Lumpur, har i mere end et år haft tre store passagerfly stående efterladt, som de ikke har kunne finde ejeren til. 

Derfor forsøger lufthavnens ledelse nu at finde frem til ejeren gennem en annonce i avisen, hvor de efterspørger ejeren, der har efterladt dem parkeret midt i lufthavnen. 

Ifølge registreringshistorikken, var de tre fly tidligere ejet af det islandske selskab, Air Atlanta Icelandic, men de blev solgt i 2008, hvorefter de altså endte på i Malaysia. 

Avisannoncerne er blevet indrykket i to aviser i Malaysia, The Star og Sin Chew Daily, og det er håbet, at det kan få ejeren til at træde frem. 

Og det skal gerne ske hurtigt. Annoncen advarer nemlig om, at de to passagerfly og et fragtfly vil blive ødelagt eller solgt, hvis ikke de er afhentet inden 14 dage. 

Den korte tidsfrist skal ses i lyset af, at det ikke er første gang, lufthavnen forsøger at finde ejeren. 

- Jeg ved ikke, hvorfor der ikke er nogen, der træder frem. Det kan der være mange grunde til, en af dem kan være, at vedkommende ikke har penge til at holde dem flyvende længere, siger Zainol Mohd, der er lufthavnschef, ifølge Mirror. 

Han siger det er almindelig praksis at indrykke annoncer i aviser for at finde frem til ejere af efterladte ting. 

Lufthavnen i Kuala Lumpur har tidligere oplevet, at skulle håndtere efterladte fly. Et af dem, der blev efterladt i 1990'erne, blev senere indrettet som restaurant i en forstad til Kuala Lumpur. 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip