Mystisk dreng dukket op i England: Kender ikke sit navn eller alder

En mystisk dreng er dukket op i den engelske by, Coventry, skriver metro.

Drengen kender ikke sit navn, alder, eller hvor han kommer fra, og taler kun grundlæggende engelsk.

Den unge mand, der menes at være i hans sene teenageår eller i begyndelsen af 20'erne, er ikke i stand til at beskrive, hvad der er sket med ham.

Men det menes at han har været offer for menneskehandlere og flygtede for at undslippe dem.

Paul Wheeler, fra Coventry Flygtninge og Migrant-center, har forsøgt at opklare mysteriet.

Indtil videre har han været i stand til at fastslå, at teenageren kom til Coventry fra London. Han blev opdaget, da han hørte nogle tale et sporg, han forstod ved et busstoppested. De sørgede for, at han fik hjælp. Det eneste, drengen havde på sig var en seddel fra en sagsbehandler, hvor der står, at han er statsløs.

- Vi ved ikke, hvor længe han har været i England - alt, hvad vi ved er, at han fortæller os, at han stod på en bus i London og ankom til Coventry. Han kunne ligeså godt være faldet ned fra himlen, siger Paul Wheeler.

Drengen, der taler urdu og hindi, har fortalt centret, at han blev holdt fanget i et hus i London. Han måtte ikke gå udenfor og måtte ikke gå i skole.

- Han tror, han kom til England, da han var seks, fordi damen i huset fortalte ham det. Men når vi forsigtigt spurgte hvad der var gået i huset, blev han meget nervøs, slutter Paul Wheeler.

Dagens Gossip