Mystisk O.J. Simpson-kniv er ikke forsvundet mordvåben

Mordvåbnet i "århundredets retssag" er stadig ikke fundet.

En kniv, som er fundet på den tidligere NFL-stjerne O.J. Simpsons gamle ejendom, er ikke mordvåbnet i den berømte drabssag, hvor Simpson blev beskyldt for at stikke sin ekskone og hendes ven ihjel.

Det oplyser politiet i Los Angeles.

Fundet af kniven blev ellers beskrevet verden over i begyndelsen af marts, da politiet i Los Angeles meddelte, at de ville undersøge kniven, der var blevet fundet på O.J. Simpsons tidligere ejendom et helt årti tidligere.

Politiet i Los Angeles skriver fredag lokal tid på Twitter, at de nu har slået fast, at kniven ikke har noget at gøre med drabene på Nicole Brown Simpson og Ron Goldman.

- Efterforskningen forbliver åben, skriver politiet.

Simpson blev anklaget for drabene og stillet for retten i 1994 i en af de mest omtalte retssager nogensinde. Drabsvåbnet blev aldrig fundet, og O.J. Simpson, der i 1970'erne var en sand megastjerne i amerikansk fodbold, blev frikendt i 1995.

Ifølge avisen Los Angeles Times blev kniven for adskillige år siden overdraget til en politimand, som ikke var i tjeneste, af en bygningsarbejder. Politiet fik dog først kendskab til kniven i marts, og derfor iværksatte de nye undersøgelser i sagen.

Selv om kniven havde givet nye spor i sagen, kan retssagen mod O.J. Simpson ikke tages op igen på grund af den amerikanske retspraksis, der tilsiger, at en frikendt person ikke efterfølgende kan dømmes skyldig i den samme sag.

Den tidligere fodboldstjerne afsoner dog også en dom på 33 års fængsel i Nevada for røveri og bortførelse under et overfald på et hotelværelse i Las Vegas i 2007.

Simpson blev dømt for sammen med bevæbnede venner at storme ind på et værelse på Palace Station-kasinoet i Las Vegas og stjæle fra personer, som ville sælge klenodier fra den tidligere stjernes karriere.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip