Mystisk syn af uhyggelig mand får 100 elever til at besvime: Er deres skole besat af djævlen?

Djævlen hævdes at have lagt sin mørke hånd over en sydamerikansk skole, hvor salvende og hysteriske elever siger, at en mand i mørkt tøj er ude på at kvæle dem.

For omkring tre uger siden blev skolen i det nordlige Peru ramt af det, der endnu mangler at få en logisk forklaring fra de kloge hoveder, men som man i lokalområdet kalder for én stor dæmonbesættele.

Tæt på 100 elever fra skolen i byen Tarapoto formodes at være ramt af fænomenet, der typisk får dem til at besvime eller opføre sig hysterisk.

Midt i galskaben har flere af eleverne set en mand i sort tøj, en mareridtsagtig skikkelse med hvidt fuldskæg i et dæmonisk ansigt, der er ude på at kvæle dem, lyder det fra flere af børnene.

Det gruopvækkende syn bliver koblet sammen med det sted, hvor man i tidernes morgen valgte at bygge skolen.

Den peruanske skole står på jord, der tidligere var sidste hvilested for medlemmer af den lokale mafia. Det skriver britiske The Mirror

Læs også: Eksorcisten Lars har set djævlen i øjnene: 'Der er åbnet til den dæmoniske verden'

I videooptagelser kan man se, hvordan flere børn får fråde om munden i skræmmende krampeanfald, mens andre skriger med rædsler lysende ud af øjnene.

Den bizarre adfærd tog sin begyndelse i slutningen af april måned, og intet tyder på, at de normale skoledage er ved at vende tilbage.

- Vi ved, at det begyndte den 29. april og at det stadig foregår, siger en læge ved navn Antony Choy til national tv-kanal.

Han forklarer, at omkring 80 elever i øjeblikket er ramt af de uforklarlige hændelser.

En anonym elev siger til et lokalt medie:

- Det er som om, at en eller anden jagter mig bagfra. Det er en høj mand med helt sort tøj og et stort skæg. Jeg føler, at han er ude på at kvæle mig, forklarer eleven.

En anden elev har følgende beretning om de 'dæmoniske aktiviter' på skolen.

- Flere børn fra forskellige klasseværelser besvimede på samme tid. Jeg fik kvalme og begyndte at kaste op. Jeg hørte stemmer. En mand i sort tøj jagtede mig, han ville røre ved mig, siger den 13-årige pige.

I lokalsamfundet mener en del af befolkningen, at djævlen er på spil henne på skolen, mens andre giver børnenes flirt med et okkult spil skylden for den usædvanlige adfærd.

Se en videooptagelse fra den ramte skole her: 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip