Naboer i aktion mod Justin Bieber

Naboerne i det mondæne villakvarter, hvor Justin Bieber bor, er nu så vrede, at de tilbageholder deres bidrag til fællesudgifter for at tvinge ejerforeningen til at skride ind.

Popstjernen kom fornylig i politiets søgelys, da han drønede rundt i området bag rattet i sin hvide Ferrari. Flere naboer med sportskommentatoren Keyshawn Johnson i spidsen meldte vanvidskørslen og ordensmagten efterforsker stadig sagen, selv om en af Biebers venner forsøger at tage skraldet ved at hævde, at det var ham, der kørte.

Sangerens konstante fester til langt ud på natten generer også kvarterets mange børnefamilier og hjemmesiden TMZ vil nu vide, at 500 grundejere aktionerer. De tilbagholder det månedlige beløb på 1.000 dollars, der er prisen for blandt andet vedligeholdelse og sikkerhedsforanstaltninger.

Ifølge TMZ forlanger beboerne, at grundejerforeningens bestyrelse sætter Bieber stolen for døren. Han må enten opføre sig ordentligt og følge ordensreglerne eller flytte.

Sangeren købte villaen i den eksklusive Los Angeles-forstad Calabasas for godt et år siden og der opstod hurtigt gnidninger. Keyshawn Johnson forklarede i går, at folk er vrede over, at den unge husejer er komplet ligeglad med sine omgivelser: »Vi har at gøre med en 19-årig gut, som føler, han kan tillade sig hvad som helst. Den går altså ikke«, sagde den tidligere footballspiller.

Dagens Gossip