Naboer slog straks alarm, da de opdagede en hund med tape om snuden gennem ruden

Tirsdag aften fik politiet i Drammen i Norge et tip om grov dyremishandling mod en hund, som vidner havde set gennem vindue.

Ifølge dem havde hunden tape om snuden og var ilde tilredt.

- Vi fik en melding om en hund, som havde tape på snuden. Vi tog ud til adressen, og det viste sig at være rigtigt, at den var tapet til. Hunden var også afmagret, så vi tog kontakt til ejeren og følger op på sagen, siger operationsleder Rune Hunshamar til Drammen Tidende.

Politiet forklarere yderligere til DRM24, at den 50-årige ejer dukkede op på adressen kort tid efter politiet, og hans forklaring var, at han havde tapet dyret til, for at den ikke skulle gø så meget.

Dyreinternattet, Viking, der tog imod hunden kalder den en af det tyndeste hunde, de har fået ind hos sig hidtil, og de passer derfor på dyret, indtil det kan komme til en kennel.

Ejeren bliver tiltalt for misrøgt og brud på den norske hundelov. 

Dagens.dk har tidligere berettet om flere tilfælde af dyremishandling, hvor netop hunde har fået tapet snuderne og i visse tilfælde hele ansigtet til med gaffatape - se fx artiklerne nedenfor her. Det ser dermed ikke ud til, at den norske sag er et enkeltstående tilfælde. 

Læs også: Stor dusør udloves på den person, som gjorde dette ved en uskyldig hund

Læs også: Hund strejfede rundt med stram gaffatape om snuden - nu leder politiet efter den skyldige

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip