Naboer til storbrand i Hårlev evakueret

Skrevet af BNB

24/03/2013
»Det er en genbrugsplastikfabrik på 3.000 kvadratmeter, og der var ild i en større bygning, hvor der både ligger personaleafdeling og produktionsenheder,« fortæller vagtchef Henrik Møller Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi. På et tidspunkt var der fare for, at ilden ville sprede sig til en anden bygning indeholdende plastik, men brandvæsenet formåede at holde styr på flammerne. »Selvom det lykkedes at begrænse ilden, udviklede der sig kraftig røg, der drev ind over et beboelsesområde i den sydlige del af Hårlev, så vi valgte at evakuere omkring 20 beboere, som nu er blevet genhuset hos familie og venner,« fortæller vagtchefen. Bygningen vil brænde ned, og tidligt søndag morgen er brandfolkene stadig i gang med slukningsarbejdet. Brandtekniske undersøgelser søndag skal klarlægge, hvordan branden opstod. Ingen personer er kommet til skade.

Mest læste i dag

»Det er en genbrugsplastikfabrik på 3.000 kvadratmeter, og der var ild i en større bygning, hvor der både ligger personaleafdeling og produktionsenheder,« fortæller vagtchef Henrik Møller Nielsen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

På et tidspunkt var der fare for, at ilden ville sprede sig til en anden bygning indeholdende plastik, men brandvæsenet formåede at holde styr på flammerne.

»Selvom det lykkedes at begrænse ilden, udviklede der sig kraftig røg, der drev ind over et beboelsesområde i den sydlige del af Hårlev, så vi valgte at evakuere omkring 20 beboere, som nu er blevet genhuset hos familie og venner,« fortæller vagtchefen.

Bygningen vil brænde ned, og tidligt søndag morgen er brandfolkene stadig i gang med slukningsarbejdet.

Brandtekniske undersøgelser søndag skal klarlægge, hvordan branden opstod.

Ingen personer er kommet til skade.