Naboerne havde højlydt sex - nu skraldgriner hele nettet af brevet, han lagde i deres postkasse

Har man boet i et lydt lejlighedskompleks, på kollegie eller andre steder med mange mennesker tæt sammen, kender man udmærket den lettere akavede situation, hvor man uønsket bliver vidne til naboernes sexliv.

Det gælder også denne fyr. Han valgte dog en noget venligere og mere direkte metode, end at sende klagebreve til udlejeren eller hænge sure sedler op i opgangen.

En bruger på Imgur har uploadet billedet af brevet.

- Min bedste vens lillebror modtog dette i dag… Venlige naboer er de bedste naboer, skriver han til billedet.

Fotoet viser et brev, en kuvert og en hel del kondomer.

- Hej naboer! 

Det er sejt, at I dyrker sex og sådan, men sengens knirken er ved at være rigtig irriterende. Jeg beder jer ikke om at stoppe. Jeg er ikke et røvhul. Jeg beder jer bare finde en måde, I kan gøre sengen lidt mere stille på. Stram skruerne eller bind kællingen til den. Dyrk sex på gulvet eller sofaen.

Jeg prøver at være cool omkring det, men en af beboerne her er allerede klar til at klage eller noget, fordi det sker så sent om aftenen. Men jeg forsikrer jer om, at det ikke vil ske.

For at vise jer, at vi har det fint med, at I får sex, har vi vedlagt nogle kondomer, I kan bruge. Jeg er ikke sikker på, om I har brugt dem før eller foretrækker et andet mærke, men disse virkede gode.

Nå, men nyd sexen.

Ps. Vi påtager os intet ansvar for sprængte kondomer. Det gælder alle kondomer, så pas på dig selv, mand. Ønsker ikke en unge rendende rundt her lige om lidt, lyder brevet.

Læs også: Komikere giver pornoskuespillere replikker i øresnegl, mens de dyrker sex for rullende kameraer

Sådan kan situationen jo også håndteres.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip