Nadal giver Federer slemme klø i klassiker

Selv om han fortsat leder efter topformen efter en lang skadespause, havde Rafael Nadal ingen problemer med at sende sin schweiziske rival Roger Federer ud i kvartfinalen i ATP-turneringen i Indian Wells.

Den spanske grusspecialist vandt med de sikre cifre 6-4, 6-2 og øgede sit forspring i indbyrdes kampe mod Federer til 19-10.

- Efter at have været ude i syv måneder er jeg meget glad for at være i semifinalen her, siger Rafael Nadal ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Jeg spillede et virkelig godt første sæt. I andet sæt synes jeg ikke, Roger kæmpede, som han normalt ville gøre. Måske havde han nogle problemer og følte sig ikke i stand til at yde sin sædvanlige indsats, vurderer spanieren.

Federer har været plaget af rygproblemer på det seneste, men afviser at bruge det som undskyldning for dukkerten.

Han mener ikke, at problemerne var værre, end de var, da han slog landsmanden Stanislas Wawrinka i en mere end to timer lang kamp i den foregående runde.

- Jeg kunne godt serve, og det giver trods alt spillet en retning. Hvis min ryg gav mig problemer på nogle tidspunkter, så er det noget, jeg skal bekymre mig om, men ikke noget, jeg skal tale om, for jeg vil ikke underkende Nadals indsats, siger Roger Federer.

Rafael Nadal møder nu tjekken Tomas Berdych i semifinalen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip