Nadal jubler trods comeback-nederlag

Finalenederlaget til Horacio Zeballos gjorde ondt på Rafael Nadal. Men den tidligere spanske verdensetter i tennis er alligevel fornøjet med sit comeback ved ATP-turneringen i Chile.

- Det var en fantastisk turnering for mig. Hvis vi tager det hele med, så var det positivt, siger 26-årige Nadal til nyhedsbureauet AFP.

Zeballos vandt finalen med 6-7, 7-6, 6-4 og blev den kun tredje spiller i verden til at besejre Nadal i en finale på grus. De to andre, der har præsteret det, er Roger Federer og Novak Djokovic.

- Det er sandt, at jeg ønskede at vinde finalen, men det var ikke muligt. Han gjorde tingene bedre end mig, og jeg spillede ikke min bedste kamp.

- Jeg er bare nødt til at blive ved med at arbejde og træne med håb, motivation og den rigtige attitude. Jeg håber, at det er begyndelsen til en masse gode ting for mig, fastslår Nadal.

Argentinske Zeballos var inden finalesejren natten til mandag dansk tid kun nummer 73 i verden, mens Nadal er raslet ned på en femteplads efter sin syv måneder lange skadepause.

Det var anden gang, at Zeballos overhovedet var i en singlefinale på ATP-niveau, og det var første gang, at han vandt en turnering.

- Det er en drøm for mig. At være i stand til at spille en finale mod Nadal var allerede godt nok for mig. Det er et øjeblik, som vil forblive et minde i resten af mit liv, siger Zeballos.

Nadal var senest i aktion ved Wimbledon i juni, hvor det blev til et overraskende nederlag i anden runde til Lukas Rosol.

Den 11-dobbelte grand slam-vinder har i den kommende periode planlagt at deltage i ATP-turneringer på grus i Brasilien og Mexico.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip