Nadal klar til French Open-finale efter marathongyser

Det skete med sætcifrene 6-4, 3-6, 6-1, 6-7, 9-7

Efter tredje sæt lignede det ellers, at den syvdobbelte grusmester ville cruise mod finalen.Men Novak Djokovic kæmpede bravt og viste, hvorfor han er nummer et på verdensranglisten.

Ved stillingen 6-5 i fjerde sæt kunne Nadal serve kampen hjem, men på en fremragende forhåndsvinder brød Novak Djokovic tilbage, hvorefter serberen relativt overbevisende vandt tie-breaken.

Med det fornemme comeback erobrede Djokovic det psykologiske overtag. Rafael Nadal virkede rystet over, at han havde spildt en gylden mulighed for at afgøre kampen, hvilket allerede i første parti af femte og afgørende sæt kostede et break.

Dermed var serberen i den grad ovenpå, men som så mange gange før åd Nadal sig tilbage i kampen. Ved stillingen 4-3 lykkedes det Nadal efter et dramatisk sæt af bryde tilbage.

Herfra fulgtes spillerne ad i et spektakulært sæt, hvor den ene fantastiske duel afløste den anden. Men i sidste ende blev det kongen af grus, Rafael Nadal, der afgjorde kampen. Efter at have holdt serv til stillingen 8-7 brød han Djokovic rent og tog dermed sejren.

I finalen venter vinderen af opgøret mellem hjemmebane-favoritten Jo-Wilfried Tsonga og spanske David Ferrer. Den kamp spilles senere fredag. 

   

   

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip