Nadal klar til French Open-finale efter maratongyser

Det skete med sætcifrene 6-4, 3-6, 6-1, 6-7, 9-7

Efter tredje sæt lignede det ellers, at den syvdobbelte grusmester ville cruise mod finalen.Men Novak Djokovic kæmpede bravt og viste, hvorfor han er nummer et på verdensranglisten.

Ved stillingen 6-5 i fjerde sæt kunne Nadal serve kampen hjem, men på en fremragende forhåndsvinder brød Novak Djokovic tilbage, hvorefter serberen relativt overbevisende vandt tie-breaken.

Med det fornemme comeback erobrede Djokovic det psykologiske overtag. Rafael Nadal virkede rystet over, at han havde spildt en gylden mulighed for at afgøre kampen, hvilket allerede i første parti af femte og afgørende sæt kostede et break.

Dermed var serberen i den grad ovenpå, men som så mange gange før åd Nadal sig tilbage i kampen. Ved stillingen 4-3 lykkedes det Nadal efter et dramatisk sæt af bryde tilbage.

Herfra fulgtes spillerne ad i et spektakulært sæt, hvor den ene fantastiske duel afløste den anden. Men i sidste ende blev det kongen af grus, Rafael Nadal, der afgjorde kampen. Efter at have holdt serv til stillingen 8-7 brød han Djokovic rent og tog dermed sejren.

I finalen venter vinderen af opgøret mellem hjemmebane-favoritten Jo-Wilfried Tsonga og spanske David Ferrer. Den kamp spilles senere fredag. 

   

   

Dagens Gossip