Nadal spiller sig let i semifinalen i Hamburg

Tennisspilleren Rafael Nadal er på vej mod en længe ventet succesoplevelse.

Fredag spillede den tidligere verdensetter sig ubesværet i semifinalen i turneringen Hamburg Open, da han på en time og 12 minutter vandt med 6-3, 6-2 over femteseedede Pablo Cuevas fra Uruguay.

Nadal er topseedet i Hamburg, hvor han i sine to første kampe besejrede landsmanden Fernando Verdasco og tjekken Jiri Vesely.

I semifinalen venter der en italiener. Spørgsmålet er bare, om det bliver fjerdeseedede Andreas Seppi eller useedede Simone Bolelli.

Turneringen i Hamburg bliver spillet på Nadals foretrukne underlag, grus, hvilket betyder, at store dele af verdenstoppen ikke deltager.

De er nemlig i fuld gang med at forberede sig til grandslam-turneringen US Open, der begynder 31. august og spilles på hardcourt-underlag.

En dårlig sæson har dog sendt Nadal helt ned som nummer 10 på verdensranglisten, og han har derfor valgt at sadle om og jagte selvtillid inden US Open.

Tidligere i år tabte han for blot anden gang i karrieren ved French Open, mens han i Wimbledon blev besejret allerede i anden runde.

/ritzau/

Dagens Gossip