Nadal tager grusom hævn over landsmanden Ferrer

05/11/2013

Rafael Nadal fik sagt pænt tak for sidst til David Ferrer, da de to spillere mødtes i gruppekampen ved ATP-sæsonfinalen i tennis.

Verdensetteren satte sin spanske landsmand eftertrykkeligt på plads med cifrene 6-3, 6-2 og fik dermed hævn for weekendens nederlag til samme modstander.

Lørdag var det nemlig Ferrer, der vandt det indbyrdes opgør i to sæt og sendte Rafael Nadal ud af Paris Masters i semifinalen.

Verdens nummer tre havde dog ikke meget at byde ind med tirsdag, hvor Nadal dominerede fuldstændigt.

Selv i egen serv kunne Ferrer dårligt stille noget op over for sin modstander. Således vandt han kun 39 procent af sine førsteserver, mens Nadal omvendt trak sig sejrrigt ud af 81 procent af duellerne i egen førsteserv.

Derfor tog det blot 74 minutter at afgøre kampen, og dermed fik Nadal en vellykket indtræden i turneringen, som han aldrig har vundet.

Senere tirsdag mødes Novak Djokovic og Roger Federer i deres første kamp i turneringen.