Nadia-Shila fra De Unge Mødre chokerer fans med nøgenbilleder på sin blog

Nadia-Shila, der er kendt fra programmet 'De Unge Mødre', får lige nu en del opmærksomhed på de sociale medier, efter at hun har lagt et ærligt indlæg ud på sin blog. 

Indlægget handler om hendes forhold til sin krop, efter at hun har født sønnen Kyle-Mackenzie, og for at understrege sin pointe har hun lagt nøgenbilleder af sig selv ud på bloggen.

- Som mor har man altså bare 'mommy tummie', mormorvinger og folder.. Det har rigtigt mange i hvertfald og jeg er ingen undtagelse, skriver hun i starten af indlægget. 

Den unge mor havde det skidt med sin krop lige efter graviditeten, hvor hun vejede over 90 kilo. Hun havde ikke lyst til at pleje sig selv, men nu er hun kommet til den erkendelse, at skønhedsidealer og en vægt på 60 kilo ikke er lig lykke, og at man skal være glad for sin krop. 

- Jeg har en fin lille delle der hvor mit kejsersnit ar er, jeg har mormorvinger, og appelsinhud, mine bryster er skæve og hænger, og min numse er lidt for stor. Jeg tror også, at jeg har lidt folder på ryggen, ud over det klistrer mine lår sammen, og mine babser klistre sig nogen gange fast på maven. Og så har jeg en masse fine tigerstriber, hår på benene og tissemissen.

Hendes søn gør dog det hele værd, mener hun, og derfor deler hun nu sin historie med følgere på bloggen og for at sige "fuck skønhedsidealerne". 

- Hvad jeg også har er min fantastiske søn, som lyser hele min dag op med sit smil, min søn som gør det hele værd at trække i mor-badedragten og plaske rundt i vandet. Min fantastiske søn, som ikke dømmer mig for, at jeg har joggingbukser og en oversize mande-sweater på. En søn som ikke fortæller mig, hvordan jeg skal se ud, men elsker mig præcis som jeg er, uddyber Nadia-Shila. 

Indlægget har startet en debat, fordi nogle brugere mener, det er for meget med nøgenbillederne for at understrege pointen, mens andre mener, det er tiltrængt ærlighed og stærkt gået. 

Hvad mener du?

Se blogindlægget her

Læs også: Camilla fra De unge mødre har tabt 30 kilo: Her er opskriften på mit vægttab

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip