Nadja fra De Unge Mødre vil altid kæmpe med kræften

Nadja Kaagh har været med i De Unge Mødre siden den populære serie startede for 10 år siden. 

Undervejs blev hun ramt af kræft, men på trods af sygdommens indtog, valgte hun alligevel at fortsætte i serien, hvor seerne fik et hudløst indblik i hendes kamp med sygdommen. 

Læs også: Guldkorn fra De Unge Mødre: Her er de 10 bedste citater

Det lykkedes ikke kræften at vinde over Nadja, og nu fortæller hun, at hun for første gang i 11 år har haft et helt år med prøver uden spor af kræft. 

– Jeg bliver aldrig rask, og jeg slipper aldrig af med kræften. Derfor er jeg virkelig taknemmelig for, at jeg nu er nået så langt i min behandling, at der er nogenlunde ro på sygdommen, siger hun til realityportalen.dk.

Selvom hun er stolt over at være kræftfri, så er hun helt bevidst om, hvor hård kampen har været, og at den slet ikke er slut endnu. 

– Bivirkningerne slås jeg stadig utrolig meget med, men som med alt andet, bliver det jo hverdag. Det er ikke en hverdag, jeg ville ønske for nogle, men når alternativet er døden, så er jeg glad for at min hverdag, siger hun til realityportalen. 

Læs også: Camilla fra De Unge Mødre venter barn nummer otte

Den rødhårede pige har været med i alle programmets 20 sæsoner, og selvom det indimellem har været hårdt at skulle håndtere både sygdom og tv-optagelser, så fortryder hun ikke noget. 

– I de perioder, hvor jeg har været hårdt ramt af sygdom, har jeg gjort mig mange tanker om, hvad jeg ønskede at vise offentligheden – ikke mindst i det tilfælde, at jeg mod forventning ikke klarede kampen mod kræften, siger Nadja og fortsætter. 

– Men det har altid været min hensigt at vise vores liv på godt og ondt- at komme så tæt på virkeligheden, som man kan. Det har kun været muligt, hvis vi åbnede op for de dele af vores liv, som var mindre kønne at se på, siger hun til realityportalen.dk

Nadja har besluttet sig for ikke at deltage i de nye afsnit, der bliver vist til efteråret. 

 

Dagens Gossip