Nægter grov vold mod student

Det 18-årige offer, der blev overfaldet på Nørreport Station, fik kraniebrud og en hjerneblødning. Han overlevede kun, fordi han blev hastet til operationsbordet på Rigshospitalet.

De anholdte på henholdsvis 15, 15, 16 og 18 år blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør i dommervagten på Københavns Politigård. De er alle sigtet for grov vold mod studenten, men de nægter sig altså skyldige. Dog erkender to af dem, at de har været oppe at slås med studenten.

Den ældste af de sigtede fortalte i Dommervagten, at han havde givet offeret et slag i hovedet, men han nægtede at have deltaget i den yderligere voldsudøvelse. Også den ene af de 15-årige erkendte, at han han var været med i slagsmålet, men han nægter sig skyldig i sigtelserne om grov vold, skriver bt.dk.

Den 18-årige anholdte er nu varetægtsfængslet i 13 dage. Først senere på dagen vil det blive afgjort, om de tre mindreårige også skal fængsles.

Overfaldet fandt sted, fordi de fire unge angiveligt blev provokeret af den 18-åriges studenterhue. I hvert fald slog de den af ham, hvorefter de ifølge anklagen overfaldt ham med slag og spark. Det vides endnu ikke, om den 18-årige vil få varige mén af overfaldet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip