Næse vokser ud af ryggen på patient: Lægerne ville fjerne lammelse

En næse er vokset ud af ryggen på en amerikansk 28-årig kvinde flere år efter, hun fik en stamcelle-behandling, der skulle kurere hendes lammelse. Men behandlingen er tydeligvis slået fejl. Det skriver Daily Mail.

Den unavngivne kvinde fik for otte år siden foretaget indgrebet på et portugisisk hospital. Men sidste år begyndte den 28-årige kvinde at klage over store smerter i ryggen.   

Læs også: Fisker kan ikke få sig selv til at dræbe pilrokke, se den rørende grund her

Lægerne opdagede en tre centimeter lang vækst, som bestod af næse væv og stumper af knogle- og nervedele, der ikke havde forbindelse med rygsøjlenerver.

Amerikanske læger fjernede kort efter næse-væksten, som viste sig at være godartet. Grunden til kvinden oplevede smerter, skyldes, at væksten udskilte et meget tykt slimlignende materiale.   

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Jean Peduzzi, en stamcelleforsker, der har været med til at udvikle den kirurgiske teknik, som kvinden undergik for otte år siden, forklarer, at de fleste patienter oplever en forbedring bagefter, men at der i under en procent af tilfældene sker fejl som denne.

Se en video om den brugte stamcelle-teknik: 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip