Næstved: Chat afslører eks-betjents sexovergreb mod drenge

Chat-samtaler med stærke seksuelle hentydninger belaster den 55-årige tidligere politibetjent, der er tiltalt for seksuelle overgreb mod hele ni mindreårige drenge.

Da sagen tirsdag formiddag blev oprullet i Retten i Næstved, blev den 55-årige eks-betjent konfronteret med ordlyden af hans chatsamtaler med en mindreårig dreng, som anklageren Louise Pitzner Schmidt læste op i retten.

- Efter at han har sagt, at han har fået udløsning ved at se pornofilm, så svarer du, at du må vente til, at han er klar til at sparke køkkenrullen væk.

- "Øv, jeg var ellers tørstig" skriver du videre. Er det normalt at skrive sådan til en dreng, du ved kun går i 8. klasse, ville Louise Pitzner Schmidt vide.

Manden forklarede, at sådan var hans forhold til drengen og sådan kommunikerede de med hinanden.

- Hvad mener du med, at du var tørstig, spurgte dommeren.

- At sutte pik, svarede manden klart igen, mens han lænede sig tilbage i stolen og lagde armene over kors.

- Jeg kunne have haft sex med ham 20 gange, hvis jeg ville. Men der er ikke på noget tidspunkt aftalt, at vi skal mødes, forklarede tiltalte.

Manden er tidligere dømt for lignende lovovertrædelser i 1990, da han stadig var betjent.

I dag arbejder han med it og spiller meget på nettet. Og det er herigennem, at han har fået kontakt til flere af drengene.

Eks-betjenten er tiltalt for i alt 12 forhold, hvoraf han kun erkender tre - to forhold om blufærdighedskrænkelse mod to personer over 18 år og et forhold om såkaldt anden kønslig omgang end samleje.

Han mødte op i retten iført mørkegrå t-shirt med krave, mørke cowboybukser og sorte sko.

Mere end 20 pårørende var mødt op for at se den midaldrende mand, der det meste af formiddagen sad foroverbøjet med blikket nede i bordet eller blot stirrede tomt ud i lokalet.

 

Dagens Gossip