Nanna fra De unge mødre er blevet meldt til kommunen igen

Denne gang er anklagerne endnu hårdere end sidst. Hun bliver beskyldt for at tage stoffer.

Nu gik det hele lige så godt. Nanna Eliasen fra De unge mødre havde både fundet kærligheden igen, en dejlig ny lejlighed, og ikke mindst roen i sit liv med datten Malucca.

Men da hun i sidste uge åbnede sin postkasse, blev der med ét kastet en ny bombe ind i hendes liv. I postkassen lå der nemlig et brev fra kommunen, som fortalte, at der var kommet en indberetning fra Ditlev om, at hun skulle være stofmisbruger.

En beskyldning, som gør, at Nanna nu igen skal forsvare sig selv som mor.

- Det gør så ondt, og jeg føler aldrig, det her stopper, siger en ulykkelig Nanna til Ude og Hjemme.

Natascha Linea måtte aflevere sin grædende datter til en plejemor. Læs om dagen, hvor det unge par fik fjernet deres datter på udeoghjemme.dk

Det er anden gang

Tidligere på sommeren måtte Nanna også overbevise kommunen om, at hun er en god mor, da Maluccas far, Ditlev, første gang meldte hende.

På det tidspunkt mente han, at hun var venner med stofmisbrugere, og han var bekymret for datterens trivsel.

Ditlev til udeoghjemme.dk efter første anmeldelse: Nanna er ikke en dårlig mor

Dengang blev Nanna renset. Hun troede derfor, at hun nu skulle til at leve et harmonisk liv, hvor hun og ekskæresten Ditlev igen havde et godt samarbejde om deres elskede datter.

Men nu har Ditlev endnu engang meldt hende uden varsel. Og nu er beskyldningen endnu hårdere.

Tager ikke stoffer

Nanna understreger, at hun stadig holder af Ditlev. Men hun føler sig dybt svigtet over, at han kan finde på et melde hende.

- Jeg har virkelig taget hensyn til ham og gjort rigtig meget for, at der ikke skulle være krig. Jeg har aldrig talt dårligt om ham, og jeg har delt alt om Malucca med ham. Men nu er jeg træt af det, og jeg føler, han har stukket mig med en kniv i ryggen, siger den fortvivlede Nanna, som ville ønske, at hun kunne få lov til at bevise sin egen uskyld.

- Jeg har intet at skjule og tager hverken stoffer, når jeg har Malucca, eller når jeg ikke har hende. Jeg ville ønske, at de kunne tage en urinprøve fra mig hver eneste dag, indtil jeg dør, så de kan se, at jeg er helt ren, sukker hun.

Ude og Hjemme har uden held forsøgt at få en kommentar fra Ditlev.

Af udeoghjemme.dk/Newsdesk, Aller Media,

Dagens Gossip