Nannas mand døde som kun 29-årig, men reddede fem personer og et lille barn

- Den sværeste opdatering nogensinde.

Sådan indleder Nanna Lehani Neergaard det Facebook-opslag, hun skrev 2. juni for at fortælle om en tragedie, der tre dage forinden havde ramt hende og sønnen Mads.

Natten til mandag 30. maj fik Nannas mand, Morten Lehani Neergaard nemlig hjertestop – kun 29 år gammel. Det fortæller hun i sit gribende Facebook-opslag.

- Som nogen allerede ved så, fik Morten hjertestop natten til mandag, da vi lå og sov derhjemme. Jeg vågnede heldigvis inden og fik ringet efter hjælp og givet hjertemassage, indtil hjælpen kom. Desværre gik der en time, inden de fik hans hjerte til at slå igen, men de satte alligevel alt til, og han blev kørt til Holbæk og blev stabiliseret og derefter eskorteret videre til Riget, hvor han blev nedkølet og lagt til at sove, så hjerne skulle tage mindst muligt skade, skriver Nanna Lehani Neergaard indledningsvis i sit opslag, som er delt på hendes Facebook-profil.

Artiklen fortsætter under billedet

Nannsa opslag. Foto: Facebook

Efter to dage på Riget skulle det forsøges atter at vække Morten til live, men ulykkeligvis stod den 29-årige familiefar ikke til at redde.

- I går skulle han så vækkes igen, men desværre vågnede han ikke op, så han havde forladt os allerede natten til mandag, skriver Nanna videre i opslaget.

På Facebook har Nanna Lehani Neergaard sidenhen takket for den støtte, som hun og sønnen har oplevet siden Mortens pludselige død, men forståeligt nok er venlige tanker ikke nok til at dulme smerten og sorgen over tabet. Det skriver hun videre i sit opslag:

- Jeg behøver nok ikke sige, at jeg synes, livet er meget uretfærdigt, og ingenting giver mening, men jeg har lovet Morten at være stærk.

Artiklen fortsætter under billedet.

Morten med sønnen Mads. Foto: Facebook/privatfoto

Et lille lys i mørket er dog blevet tændt for den efterladte familie, for Morten er organdoner, og derfor har han siden sin alt for tidlige død været med til redde andre. Det skriver Nanna afslutningsvis i sit opslag.

- Det eneste, der giver lidt trøst, er, at han lige nu er ved at donere de ting, de kan bruge, væk, og at han har reddet mindst 6 menneskers liv - deriblandt et lille barn. Vil altid elske dig overalt i verden skat.

Dermed kan Nanna trods alt glæde sig over, at tabet af hendes mand, har skabt ubeskrivelige glæde hos seks andre familier, der på grund af Morten nu har fået lov at beholde deres kære.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip