Nantes kigger på AaB-profil: Jeg vil prøve noget nyt

Skrevet af admin

04/06/2016

Dagens topnyheder

AaB-profilen Nicolaj Thomsen var for et år siden tæt på at blive solgt til Nantes, og nu har den franske klub igen rettet sigtekornet mod Thomsen.

Den 23-årige venstrekant føler sig klar til at tage springet væk fra AaB. Måske til den franske liga.

- Jeg ved, at Nantes har henvendt sig igen. Det er der, den ligger lige nu.

- Jeg har aftalt med min agent, at jeg først taler med ham, når jeg kommer hjem fra Japan og har ferie, siger Nicolaj Thomsen, der i øjeblikket er med landsholdet til Kirin Cup.

Efter fire sæsoner som en profil på AaB's superligamandskab er det på tide at komme videre.

- Jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve noget nyt, og det tror jeg også gerne, at AaB vil, siger han.

Dermed er der lagt op til en større udskiftning i AaB, der siger farvel til en lang række spillere denne sommer. Blandt andre tager Kenneth Emil Petersen og Rasmus Jönsson til OB, mens Lukas Spalvis er solgt til Sporting Lissabon.

- Allan Gaarde (AaB's sportsdirektør, red.) har været ude at sige, at der skal ske noget helt nyt. Mange spillere tager væk, og der kommer mange ind. Der skal måske til at bygges noget helt nyt op, siger Nicolaj Thomsen, der har kontraktudløb til vinter.

Personligt trænger han til at opleve nye ting.

- Jeg føler, at jeg har været på mange af de samme stadions og har spillet mod mange af de samme personer.

- Derfor kunne det være spændende at komme ud at prøve noget nyt og måske på et niveau, der er lidt højere end Superligaen for at se, om jeg kan være med, og om jeg kan udvikle mig, siger Thomsen.

Landsholdsspilleren er åben for det meste.

- Det er svært lige at udpege, hvilken liga jeg rigtig gerne vil til.

- Der kan måske komme et tilbud fra en rigtig god klub fra en liga, der måske ikke er så attraktiv, og det er sådan nogle ting, man så må veje op mod hinanden, når man tager stilling til det, siger Nicolaj Thomsen.

Danmark tabte fredag 5-6 til Bosnien i det første opgør ved Kirin Cup. På tirsdag venter Bulgarien, inden landsholdet rejser hjem.

/ritzau/