Naomi Campbell: Sukker er narko

Den 43-årige supermodel Naomi Campbell bryder sig ikke om at spise fødevarer der er usunde, men hun indrømmer, at hun ind imellem give efter for sin trang til at spise sødt i ny og næ, selv om det at guffe søde sager i sig ikke er godt for hende.

- Jeg drikker ikke alkohol, men en gang imellem spiser jeg dessert. Det er lidt forskelligt. Forleden spiste jeg candyfloss. Det er virkelig sandt, når de siger, at sukker er narko, siger Naomi Campbell til Harper’s Bazaar.

Modellen Naomi Campbell brød sammen under et interview. Læs mere på IN.dk

Catwalk-dronningen, der finder nye model-talenter som mentor i talentprogrammet The Face, indrømmer også, at hun ind imellem springer over et måltid, når hendes travle hverdag forhindrer hende i at komme hjem til aftensmad. Hun bryder sig nemlig ikke om at spise sent om natten.

- Jeg bryder mig ikke om at spise efter klokken 20, hvis jeg kan undgå det. Så foretrækker jeg at spise en stor frokost og springe over aftensmaden. Men hvis jeg går ud til middag med venner, spiser jeg selvfølgelig, men let, siger Naomi Campbell.

Naomi Campbell sværger til juice-kur

Modellen sværger desuden til juice-kurer og tilstår, at hun finder det svært at finde ud af, hvad hun skal spise nu, hvor hun ikke længere spiser kød.

- Jeg er lige blevet vegetar, og jeg synes, det er lidt svært at finde ud af, hvad jeg skal spise. Jeg ved ikke, hvor længe det varer, men jeg føler mig mindre og bare lettere. Jeg er på juice-kure to-tre gange om ugen, siger Naomi Campbell.

Naomi Campbell føler, at Kate Moss er som en… ja læs hvad  på ELLE.dk

Anden sæson af tv-programmet The Face får premiere til næste sommer. 

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk Aller Media

Dagens Gossip