Naomi Campbell: Vi skal alle faste en gang om ugen

Skrevet af Aller Media

08/11/2013
Den 43-årige model Naomi Campbell mener, at alle bør faste mindst en dag om ugen. Det at rense kroppen regelmæssigt kan nemlig føre til et længere liv i hendes overbevisning. - Jeg mener, at alle bør faste mindst en gang om ugen. Vi spiser så mange forskellige ting. Jeg synes, det er godt at rense dine tarme. Jeg tror, at det kan forlænge dit liv, siger Naomi Campbell til Heat magazine. Naomi Campbell mener, at designere handler racistisk. Læs hvorfor på ELLE.dk Modellen renser ud, før hun skal optræde på catwalken og som noget nyt prøvede stjernen i år en streng diæt af flydende frugt og grøntsager, før hun skulle gå show ved Paris Haute Couture Fashion Week. Campbell fremstiller ikke flydende diæt selv Modellen fremstillede dog ikke den flydende diæt selv. - Nej, det gør jeg ikke. Der er så mange steder, der sælger det nu, siger Naomi Campbell. Modellens mor Valerie Morris har kæmpet en hård kamp mod brystkræft, og derfor er det ekstra vigtigt for Naomi Campbell at spise og drikke i moderate mængder. Modellen tænker over, hvad hun spiser Det har især været hendes pårørendes kampe mod kræft, der har fået hende til at tænke over, hvad hun indtager. - Jeg prøver at gøre alt med måde. Jeg drikker ikke alkohol, og jeg er stoppet med at spise svin og kylling. Når folk i din familie har haft kræft, kigger du mere indgående på, hvad du putter ind i din krop, siger Naomi Campbell. Naomi Campbell endte i kørestol efter et overfald i Paris. Læs mere på ELLE.dk Naomi Campbell er gået sin kollega Tyra Banks med talentprogrammet The Face. Anden sæson får premiere næste sommer. Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Mest læste i dag

Den 43-årige model Naomi Campbell mener, at alle bør faste mindst en dag om ugen. Det at rense kroppen regelmæssigt kan nemlig føre til et længere liv i hendes overbevisning.

- Jeg mener, at alle bør faste mindst en gang om ugen. Vi spiser så mange forskellige ting. Jeg synes, det er godt at rense dine tarme. Jeg tror, at det kan forlænge dit liv, siger Naomi Campbell til Heat magazine.

Naomi Campbell mener, at designere handler racistisk. Læs hvorfor på ELLE.dk

Modellen renser ud, før hun skal optræde på catwalken og som noget nyt prøvede stjernen i år en streng diæt af flydende frugt og grøntsager, før hun skulle gå show ved Paris Haute Couture Fashion Week.

Campbell fremstiller ikke flydende diæt selv

Modellen fremstillede dog ikke den flydende diæt selv.

- Nej, det gør jeg ikke. Der er så mange steder, der sælger det nu, siger Naomi Campbell.

Modellens mor Valerie Morris har kæmpet en hård kamp mod brystkræft, og derfor er det ekstra vigtigt for Naomi Campbell at spise og drikke i moderate mængder.

Modellen tænker over, hvad hun spiser

Det har især været hendes pårørendes kampe mod kræft, der har fået hende til at tænke over, hvad hun indtager.

- Jeg prøver at gøre alt med måde. Jeg drikker ikke alkohol, og jeg er stoppet med at spise svin og kylling. Når folk i din familie har haft kræft, kigger du mere indgående på, hvad du putter ind i din krop, siger Naomi Campbell.

Naomi Campbell endte i kørestol efter et overfald i Paris. Læs mere på ELLE.dk

Naomi Campbell er gået sin kollega Tyra Banks med talentprogrammet The Face. Anden sæson får premiere næste sommer.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media