Naomi Watts sagde nej til Diana-rolle to gange

Den 44-årige Oscar-nominerede skuespiller Naomi Watts spiller den afdøde Prinsesse af Wales i den længe ventede film Dian, og hun afslører nu, at hun sagde nej til rollen to gange, før hun indvilligede i at sige ja i februar sidste år.

- Den største grund, der fik mig til at tøve var, hvordan prinserne ville have det med det her. Jeg var nervøs omkring at gå ind i det, og jeg gjorde mit bedste for at sige nej et par gange, men jeg havde ikke fred med det. Jeg tror, at jeg ønskede at gøre det på grund af alle de grunde, jeg var imod det, siger britiskfødte Naomi Watts i et interview med The Sunday Times.

Der findes mange teorier om prinsesse Dianas død, men for nylig stod en elitesoldat frem med oplysninger, som har fået politiet til igen at undersøge sagen. Læs hvad elitesoldaten har fortalt på udeoghjemme.dk

Men Naomi Watts endte alligevel med at sige ja, og det har været en stor udfordring for hendes faglighed.

- Det var ideen om at udføre denne transformation, og fortælle historien om én der er vildt berømt om end at gøre det på en følsom måde. Hun er en fascinerende kvinde med en fascinerende historie, der åbenlyst endte i sådan en tragedie, siger Naomi Watts.

Kritik fra tidligere elsker

Lady Dianas tidligere elsker Hasnat Khan, der i filmen er spillet af Naveen Andrews, som er kendt for sin rolle i tv-serien Lost, stod i sidste uge frem og sagde, at han mener filmen viser et helt galt billede af hans romance med lady Diana, og at hele historien er baseret på hypoteser og sladder.

Læs om Naomi Watts’ og de andre stjerners skønhedshemmeligheder på IN.dk

Ifølge en nylig forsidehistorie i Vanity Fair, var Hasnat Khans lady Dianas livs kærlighed, selv om hun var i et forhold med den egyptiske milliardær Dodi Fayed, da hun døde.

Dodi Fayed blev dræbt sammen med den tidligere prinsesse i en bilulykke i Paris den 31. august 1997.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Dagens Gossip