Napoli holder presset på tophold med sejr

27/10/2013

Napoli holder presset på topholdet Roma efter sejr på 2-0 hjemme over Torino søndag eftermiddag.

Napoli, som er på andenpladsen i Serie A, vandt i kraft af to scoringer på straffespark af Gonzalo Higuain. Han scorede første gang efter 14 minutter.

Dries Mertens trak straffesparket med fikse driblinger i det feltet, som tvang Nicola Bellomo til at begå straffespark.

Knapt 20 minutter senere fik Napoli endnu en chance fra 11-meter-pletten. Denne gang fordi Torinos Kamil Glik havde haft hånden på bolden.

Hvor Higuain på sit første forsøg havde sparket højt og banket bolden op i nettaget, skød han fladt til højre på sit næste forsøg. Så havde han gjort sit.

Midt i anden halvleg kunne den 25-årige argentiner lade sig udskifte til publikums hyldest.

Nøgternt set var det også Napoli, som havde bolden mest og på mange måder styrede spillet hjemme på egen bane. Torino havde kun et par nævneværdige målchancer, og slet ikke nok til at besejre et velsmurt Napoli-hold.

Torino fik kort før tid den indskiftede Migjen Basha vist ud.

Napoli har nu syv sejre, en uafgjort og kun et nederlag i sæsonens første ni kampe. Senere søndag spiller topholdet Roma, som har vundet samtlige sine otte kampe i sæsonen.

Roma møder hjemme Udinese og kan sikre sig et forspring på fem point med sæsonens sejr nummer ni.