Napoli sikrer sig sen sejr i italiensk topkamp

09/03/2014

Det ligner mere og mere det tredje mesterskab på stribe til Juventus. Holdet vandt selv 1-0 over Fiorentina tidligt søndag, og i aftenkampen kunne holdet se nummer to, Roma, snuble mod ligaens nummer tre, Napoli.

Hjemme på Stadio San Paolo sejrede Napoli 1-0 på et sent mål i en kamp, der var fattig på store målchancer.

Roma var ellers det mest angrebslystne hold i første halvleg, hvor holdet havde et par gode forsøg. Et af dem endte i nettet, men blev annulleret for offside.

I anden halvleg kom Napoli godt fra start og havde en stor chance for at score til 1-0. Men hjemmeholdet måtte vente til det 81. minut på forløsningen.

Faouzi Ghoulam fra Algeriet lagde et perfekt indlæg fra venstre side, og inde foran mål headede spanske José Callejón bolden i nettet via stolpen med stor kraft.

Det var en lige og intens topkamp, hvor Napoli havde marginalerne til at vinde knebent.

Dermed nærmer Napoli sig andenpladsen. Holdet har nu 55 point for 27 kampe, mens Roma har 58 point for 26 kampe. Juventus topper suverænt med 72 point for 27 kampe.