Natalie mistede sit barn: Nu er hendes budskab delt 300.000 gange

- jeg vidste det. Jeg vidste det bare. Jeg havde ikke lyst til at vide det. Jeg ville have, at jeg tog fejl, men jeg vidste det.

Sådan skriver Natalie Morgan om det øjeblik, hvor hun fik en uhyggelig fornemmelse af, at hendes ufødt barn ikke længere var levende.

Den amerikanske kvinde mistede for få uger siden barnet, men har midt i sorgen fundet stryke til at skrive et ærligt og gribende opslag på Facebook om det tragiske tab.

Den højgravide kvinde havde ingen anelse om, at der var problemer med graviditeten og den ufødte datter, da hun kryb under dynen og gik i seng den 10. september.

Læs også: Fremmede redder babyens liv - et år senere gør hendes forældre dette

Den lille pige sparkede inde i maven, og det var nærmest kun et spørgsmål om tid, før lille Eleanor ville være født og en del af familien.

Næste morgen var alt helt anderledes - Natalie Morgan kunne ikke mærke noget aktivitet inde i maven.

Hun vidste, der var noget helt galt.

Sammen med kæresten Brian hastede den gravide kvinde hen på hospitalet, hvor sygeplejersker og læger undersøgte maven.

Først var sygeplejerskerne overbevidst om, at der bare var noget galt med ultralydsscanneren, men den Natalie Morgans dårlige fornemmelse viste sig desværre at holde stik.

Eleanor var død.

Natalie Morgan fik knap nok tid til at sunde sig over den tragiske besked, før lægerne bad hende om at føde den døde pige. De tilbød hende en bedøvelsen, men den sønderknuste kvinde afslog.

- Jeg havde brug for smerten og elendigheden for at afspejle det, som jeg følte i mit hjerte. Det var det sværeste jeg nogensinde har gjort, forklarer Natalie Morgan i opslaget på Facebook, der i skrivende stund er blevet delt over 300.000 gange.

Efter fødslen fik kæresteparret lov til at være sammen med deres døde datter i nogle timer, og kvinden fra Florida beskriver den korte tid med datteren på følgende måde:

- Hun var smuk. Hun var perfekt på alle tænkelige måder. Jeg elskede hende så meget, og sorgen jeg følte – og stadig føler – kan slet ikke beskrives. Vi fik 6 timer med hende. Vi tog hundredvis af billeder, skriver hun.

Det var bagefter tid til at sige farvel til pigen, der aldrig nåede at ligge i den børneseng, som familien havde stående i huset i Orlando.

I det tankevækkende opslag  – der kan læses i sin helhed under artiklen – har Natalie Morgan en klar opfordring til alle forældre:

- Husk på at når du er vågen klokken tre om natten, fordi du har et barn i armene, der ikke vil sove, er jeg vågen klokken tre om natten, fordi jeg ikke har mit barn i armene.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

There seem to be so many friends of mine and Brian that have either recently had babies, are soon to have babies, or...

Posted by Natalie Morgan on 21. september 2015

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip