Natalie Portman overvejer nyt statsborgerskab

Næste år flytter Natalie Portman nemlig til Frankrig med gemalen Benjamin Millepied og finder det mest rigtigt at få fransk pas.

Millepied har sagt ja til en ledende stilling ved operaballetten i Paris og Portman fortæller, at hun allerede leder efter den helt rigtige bolig til familien. I den forbindelse beskæftiger skuespillerindens tanker sig med statsborgerskabet.

»Vi ser os om efter en lejlighed. Vi flytter i efteråret 2014, hvor Benjamin tiltræder sin stilling. Det er jo oplagt, at det bliver en stor omvæltning at forlade Los Angels til fordel for Paris, og jeg har ingen anelse om, hvordan min tilværelse kommer til at forme sig«, siger den Oscar-belønnede »Black Swan«-stjerne og fortsætter: »Jeg har ikke frask statsborgerskab, men vil gerne have det, hvis ellers det lader sig gøre. Jeg er jo både amerikaner og israeler allerede«.

Portman og Millepied mødtes under indspilningen af »Black Swan«, som han var koreograf på. De giftede sig i august sidste år tre måneder efter sønnen Alefs fødsel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip