Natascha Linea afslører: Min søn skal have seks navne

Mens de fleste nybagte forældre kæmper med at finde et navn til deres baby, så har 21-årige Natascha Linea Kaup fra reportageserien "De unge mødre" haft lidt mere at slås med. Hendes søn får nemlig ikke mindre end seks navne.

Den unge mor, der også har datteren Lia, stråler af lykke, hun har nemlig fundet ud af, hvad hendes lille søn skal hedde. Og det har været lidt af en opgave.

Læs også: Dette har hver tredje deltager i De Unge Mødre tilfælles: Kan du regne det ud?

Men nu er Natascha Linea klar til at offentliggøre sønnens fulde navn.

- Så kunne jeg ikke holde det hemmeligt mere, gudmoren har også fået det fulde navn at vide nu. Er simpelthen så glad for navnet, at jeg har lyst til at fortælle det til alle i hele verden. Hvad skal barnet hedde? Novah Noice Bassam Christian Bach Kaup, skriver Natascha Linea på sin blog.

Dette billede har den unge mor delt på Instagram. Foto: Instagram. 

Af bloggen fremgår det, at fornavnet "Novah Noice” er valgt, fordi den unge mor synes, at det er smukt med to navne, der begynder med det samme bogstav - ligesom datteren Lia Linea.

Mellemnavnet “Bassam" kommer fra en person, som hjalp den unge mor, mens hun var garvid. Det andet mellemnavn “Christian” er hentet fra Natascha Lineas far. Og det tredje af slagsen “Bach” stammer fra hendes tante og kusine - det navn vil Natascha Linea også selv få gjort til sit mellemnavn.

Læs også: Guldkorn fra De unge mødre: Her er de 10 bedste citater

Mens efternavnet “Kaup” har givet sig selv, da hele familien hedder det.

Inden længe er det præstens tur til at huske de seks navne, når den lille dreng skal døbes.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip