Natascha Linea lægger sit liv om: - Jeg blev virkelig inspireret af 'De unge mødre'-kollega

Natascha Linea har længe prøvet sig frem for at finde den livsstil, der passede til hende og familien. Og nu lader det til, at den 21-årige mor til to har fundet, hvad hun søgte.

De unge mødre-deltageren blev nemlig fascineret af en kollega, Martinna, der for nylig skabte stor opsigt, da hun introducerede seerne til hendes livsstil som veganer og tilhænger af ifavnsk opdragelse (retning inden for forældreskab, der bl.a. går ud på at give sit barn kropskontakt, sove sammen, undgå unødig adskillelse og opdrage blidt og positivt red.).

Læs også: Natascha Linea afslører: Min søn skal have seks navne

Martinnas måde at leve på gik rent ind hos Natascha Linea, fremgår det af den unge mors blog.

- Efter Martinna kom på skærmen, blev jeg virkelig inspireret af hendes måde at være på. Hun fik mig til at begynde at læse op på, hvad økologi egentligt er for noget, og hvad ifavn er, skriver Natascha Linea og tilføjer:

- Hun fik mig til at ændre holdninger til rigtig mange ting, som jeg ellers havde en holdning til selv. Men nu har jeg en ny holdning til mange ting, og det vil jeg gerne takke Martinna for.

Natascha Linea har ingen planer om at blive veganer, men hun har netop erklæret sig selv vegatar, efter hun har undersøgt, hvilke forhold danske dyr lever under. Og hun er også blevet tilhænger af økologi, skriver Reaiityportalen.

Læs ogsåNatascha Linea blev voldtaget: 'Jeg lå bare helt stiv og tog en pude over hovedet'

- Jeg stoppede i går med at spise kød. Det er noget, jeg har tænkt over i et stykke tid. Jeg kan ikke mærke en fysisk forandring, men jeg kan mærke, at jeg ikke længere har dårlig samvittighed over for dyrene, siger Natascha Linea til Realityportalen.dk.

Børnene, Lia og Novah, kommer ikke til at få kød på gaften hjemme hos deres mor, men Natascha Linea har det fint med, at de får det hos andre. 

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip