Natascha Linea: Min datter skal have min brystmælk

Tirsdag fik 18-årige Natascha Linea fra De Unge Mødre tvangsfjernet datteren Lia bare fem dage efter fødslen. Men den unge mor vil stadig gerne give sit barn brystmælk.

- Jeg malker ud og fryser det ned, så Lia kan få min mælk. Jeg er jo hendes mor, og det er sundt for hende, siger Natascha Linea til Ude og Hjemme.

Lia er placeret hos en plejefamilie af Odense Kommune, og Natascha Linea og kæresten Bent får lov til at se deres lille pige halvanden time hver mandag. Her vil de også give brystmælken til plejeforældrene, så datteren kan få den i en flaske.

Læs også: Natascha Linea fra "De Unge Mødre" fik tvangsfjernet nyfødt barn

På hospitalet fik Natascha Linea ellers en pille, som skulle stoppe hendes produktion af brystmælk. Men hun nægtede at tage den.

Parret håber nemlig på at få datteren hjem allerede om seks eller otte uger, hvor sagen bliver taget op i Ankestyrelsen. Hvis det sker, vil Natascha Linea gerne kunne amme Lia.

Datteren er blevet tvangsfjernet for et år. Men forældrene har tænkt sig at kæmpe gennem både byretten, landsretten og Højesteret for at få hende hjem. 

Fem deltagere i Kanal 4-serien De Unge Mødre har fået fjernet deres børn. Klik her under og se, hvordan det er gået dem.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip